Intelligent Investment Solutions JAAD.  In 1985 begon de ontwikkeling van HERMES. Het produkt ontstond puur als iedere andere technische analyse software. Maar al snel werd het roer omgegooid. Wat wil een belegger nu eigenlijk ? Het antwoord is: aan- en verkoop adviezen en optimaal afgestemd op de markt en de belegger. Vandaar dat HERMES zijn signalen presenteert in efficiente rapporten. 

De gebruikersvriendelijkheid en het unieke vermogen om zichzelf continue in te stellen op de persoon, de beleggingsvorm en de markt maakten deze persoonlijke "technische analist" al snel alom gewaardeerd. Bewezen bruikbaarheid in de vorm van een nog continue groeiende groep gebruikers. Van particulier, bank tot market makers op de optie-vloer

Intelligent Investment Solutions JAAD is een verzameling van specialisten die allen een zeer ruime ervaring hebben op beleggingsgebied.

Wij hechten erg veel waarde aan een uitgebreide voorlichting vooraf en een kundige ondersteuning na aankoop. Wij willen namelijk hetzelfde als U als klant: Dat voor U HERMES hetzelfde gaat betekenen als voor ons: 

Een betrouwbaar stuk software die u als objectieve "analist" persoonlijk adviseert om te komen tot een succesvolle beleggingsstrategie