Advies bladzijde


Wij van mening zijn dat iedere belegger een individu is met zijn eigen gevoel voor risico, beleggingshorizon, etc. (bijvoorbeeld als twee beleggers beiden in Koninklijke Olies beleggen maar de een in aandelen en de ander in opties, dan zullen de signalen die zij nodig hebben om een mooi rendement te behalen verschillen van elkaar omdat men met verschillende instrumenten werkt !).
Onderstaand ziet u één van de vele overzichten voor een gemiddelde particuliere belegger die met opties werkt (dit zijn signalen zoals die in werkelijkheid op het scherm bij gebruikers van Koersbase II en Hermes verschijnen, deze lijst is aan dagelijkse wijzigingen onderhevig maar zal op deze bladzijde -voorlopig, wekelijks worden ververst).

(Op sommige systemen ziet men steeds het oude rapport -het wordt niet ververst- dat komt omdat hun browser de oude bestanden laat zien ipv de nieuwe ophaalt; verwijder uw tijdelijke internetbestanden en probeer opnieuw dan ziet u altijd de meest recente rapporten)

 

Winstoverzicht in Hermes P.T.A. Steun&Weerstands rapport in Hermes P.T.A. Stoprapport in Hermes P.T.A. Singaalstatus in Hermes P.T.A. Uitleg van de rapporten